Τα αστέρια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού λύνουν γρίφους στο EuroLeague Escape Room

Το EuroLeague Escape Room έχει ανοίξει τις πύλες του από το Δεκέμβριο και έφτασε η ώρα για τα εγκαίνιά του. Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι οι Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να λύσουν τους γρίφους του δωματίου και να κλέψουν το τρόπαιο.

Το EuroLeague Escape Room έχει συστηθεί στο κοινό από τις 23 Δεκεμβρίου, αλλά έφτασε πλέον η ώρα για τα επίσημα εγκαίνιά του. Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, λοιπόν, στις 20:30, στο χώρο του GAME OVER στον 1ο όροφο του Village Shopping & more στου Ρέντη, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, στην οποία θα δώσουν το «παρών» και αστέρια από τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου και οι «πράσινοι» Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης, θα γίνουν συμπαίκτες για 60 λεπτά και θα προσπαθήσουν να αποδράσουν από το δωμάτιο, λύνοντας τους γρίφους και κλέβοντας το τρόπαιο της EuroLeague. Πριν και μετά την… περιπέτειά τους, οι τέσσερις μπασκετμπολίστες θα δεχθούν ερωτήσεις σχετικά με το EuroLeague Escape Room, ενώ θα μιλήσουν και στον Παντελή Διαμαντόπουλο, που θα καλύπτει ζωντανά το event για λογαριασμό του Sport24 Radio 103,3.

Φυσικά, δεν θα λείψουν οι φωτογραφίες με τους fans τους, ενώ θα υπογράψουν και αυτόγραφα για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ. Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο event, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν εκπτωτικά κουπόνια (-10€ ανά ομάδα). Μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα μπασκετικά σας ινδάλματα. Ραντεβού την Τρίτη (07/02, 20:30) στο GAME OVER στον 1ο όροφο του Village Shopping & more στου Ρέντη.

Και μην ξεχνάτε πως στο EuroLeague Escape Room, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τη μαγεία της EuroLeague. Πώς; Όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός από το να περάσουν καλά, λύνοντας γρίφους και κλέβοντας το τρόπαιο, προκειμένου να αποδράσουν από το δωμάτιο, μπαίνουν σε κλήρωση, όπου μία τυχερή παρέα 3-6 ατόμων θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη από τις 18 έως τις 21 Μαΐου, για να παρακολουθήσει από κοντά το Final Four!

Γι’ αυτό μην αργείτε! Μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι. Κάντε την κράτησή σας ΕΔΩ

Πηγή: Euroleague.sport24.gr

Του Στέλιου Χαρτζουλάκη